Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

"Γιορτή Ανακύκλωσης"

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 το Σχολείο μας διοργάνωσε Εκδήλωση - Γιορτή με στόχο τη  διαρκή ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση μαθητών, μαθητριών και Εκπαιδευτικών σε περιβαλλοντικά θέματα καθώς και στην υιοθέτηση στάσεων και καθημερινών πρακτικών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη ισχυρής και περιβαλλοντικής συνείδησης.
Η Εκδήλωση - Γιορτή Ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, η οποία υλοποιεί το Πρόγραμμα The Green City.
Το Κινητό Πράσινο Αυτοκίνητο στάθμευσε έξω από την είσοδο του Σχολείου στην οδό Αρματολών δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε τάξη (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ1, Δ2, Ε΄, ΣΤ΄) την ευκαιρία να συμμετέχουν  βιωματικά στη Δράση - Γιορτή και να χαρούν το παιχνίδι της σωστής Ανακύκλωσης.




Η κα Μυρτώ Λελόβα εξήγησε σε όλα τα παιδιά τα είδη που ανακυκλώνουμε και σε ποιους Κάδους τα  τοποθετούμε και ο κος Γιώργος μοίρασε τα σχετικά έντυπα με το πληροφοριακό υλικό.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά του Σχολείου που έμαθαν τα οφέλη της Ανακύκλωσης και να ξεχωρίζουν ποια υλικά ανακυκλώνονται.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε Γονείς και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, που συμβάλλουν με τον τρόπο τους να μυήσουν τα παιδιά τους σε ένα καλύτερο πράσινο, οικολογικό περιβάλλον και στη μείωση των αποβλήτων.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...