Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

"Αποτελέσματα 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: "Ανακύκλωση Μπαταριών" (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: "Ανακύκλωση Μπαταριών" που διοργάνωσε η Εταιρεία "ΑΦΗ" (Ανακύκλωση Μπαταριών κάθε είδους και μεγέθους) σε συνεργασία με τον Φορέα "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ".


Στο Σχολείο μας δόθηκε Έπαινος Συμμετοχής για την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων μελών (μαθητές, μαθήτριες, Γονείς, Εκπαιδευτικοί) στην ανάδειξη της κατανόησης της Ανακύκλωσης, αφού σκοπός του Διαγωνισμού ήταν να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών μας και να τα κινητοποήσουμε ώστε να κατανοήσουν τη σημασία της χωριστής συλλογής και Ανακύκλωσης Μπαταριών ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την περιβαλλοντική συνείδηση όλης της Σχολικής μας Κοινότητας και την ευαισθητοποίηση της στην Ανακύκλωση.



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους μαθητές, σε όλες τις μαθήτριες αλλά και στους Γονείς τους, που βοηθούν τη Σχολική μας Κοινότητα στις διάφορες Δράσεις που σκοπό και στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση για τα οφέλη της Ανακύκλωσης Μπαταριών και το όφελος που δημιουργείται για το Περιβάλλον, τη Δημόσια Υγεία και την Κλιματική Αλλαγή

Συνεχίζουμε και μετά τη λήξη του Διαγωνισμού να συλλέγουμε όλων των ειδών και μεγεθών  Μπαταρίες και τις τοποθετούμε στον Ειδικό Κάδο Ανακύκλωσης Μπαταριών, που υπάρχει στο Ισόγειο του Σχολείου για ένα καλύτερο και υγιεινό περιβάλλον.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού, πατήστε εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...