Σάββατο 21 Μαΐου 2022

"Συμμετοχή του Σχολείου στην Εκδήλωση για το Περιβάλλον του Δήμου Δάφνης - Υμηττού"

Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων "Νοιάζομαι και Δρω", "Ενεργώ ως Πολίτης" και "Ανακύκλωση", που εκπονούνται στο Σχολείο μας από τη σχολική χρονιά 2017-2018 έως και σήμερα όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες των Α΄Β΄Γ΄Δ1Δ2Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων 
συμμετέχουν στην Εκδήλωση για το Περιβάλλον, που διοργανώνεται από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Δάφνης - Υμηττού.
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Υμηττού και ώρα 11:30 π.μ. και περιλαμβάνει τα παρακάτω:
  • Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δεντροφυτεύσεων της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με τη We4All και, συγκεκριμένα στα Άλση Άρη Αλεξάνδρου και Πέτρου και Παύλου στον Υμηττό.
  • Ενημέρωση και συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης THE GREEN CITY με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής, που αφορά ξεχωριστά ρεύματα Ανακύκλωσης (χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο, βρώσιμα έλαια κτλ.) και συμμετοχή με επιβράβευση.
  • Ενημέρωση για θέματα αδέσποτων ζώων από τη Φιλοζωική Επιτροπή του Δήμου Δάφνης - Υμηττού.

Φοράμε τα αθλητικά μας, ρούχα και παπούτσια, καπέλο και αντηλιακή κρέμα για τον ήλιο και  συναντιόμαστε μπροστά στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Υμηττού στον Υμηττό και ώρα 11:30 π.μ. για να φυτέψουμε δέντρα και θάμνους και βοηθάμε, ώστε να κάνουμε τον Δήμο μας πράσινο και οικολογικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...