Κυριακή 15 Μαΐου 2022

"Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας 2022"

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας 2022 θα διεξαχθεί διαδικτυακά από την Πέμπτη 26 Μαίου 2022 έως και την Κυριακή 29 Μαίου 2022.
Στον παραπάνω Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου καθώς και των τριών (03) τάξεων (Α΄, Β΄, Γ΄) του Γυμνασίου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες δηλώνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού και στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://super-contest.com/register/
Η καταληκτική ημερομηνία των Εγγραφών είναι τη Δευτέρα 23 Μαίου 2022 και το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ.
Τα κείμενα του Διαγωνισμού είναι αποσπάσματα από Λογοτεχνικά Βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη (ευγενική παραχώρηση). Το λεξιλόγιο, που εξετάζεται και ο βαθμός δυσκολίας είναι αντίστοιχο με την τάξη του κάθε παιδιού και σύμφωνο με την ύλη των Σχολικών Βιβλίων και του Αναλυτικού Προγράμματος.
Στη σελίδα του Διαγωνισμού έχει αναρτηθεί Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας (Κανόνες Ορθογραφίας και παραδείγματα) ανά τάξη το οποίο μπορείτε ελεύθερα να αξιοποιήσετε.
Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι μαθητές/τριες μπορούν να συνδεθούν στην Πλατφόρμα του Διαγωνισμού πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://super-contest.com/ όποια ώρα επιθυμούν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Διαγωνισμού. Οι ερωτήσεις θα είναι συνολικά 40.
Ακόμη, μπορείτε να κάνετε μια Δοκιμή του Διαγωνισμού, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: 
Με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό οι μαθητές/τριες προσφέρουν 2 ευρώ στο "Χαμόγελο του Παιδιού" για τον εξοπλισμό της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης.
Όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες μπαίνουν σε κλήρωση (ανεξάρτητα του αποτελέσματος, που θα έχουν στον Διαγωνισμό) για να κερδίσουν τα Δώρα του Διαγωνισμού, που μπορείτε να δείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://super-contest.com/dora/
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Μάνο Καββουσανό, Υπεύθυνο Διοργάνωσης και Διεξαγωγής του Διαγωνισμού, στο τηλέφωνο 2118000071 ή γράφοντας σε αυτό το e-mail: info@super-contest.com 

ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...