Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

"Η Β΄ τάξη γιόρτασε την Εθνική και Θρησκευτική Εορτή της 25ης Μαρτίου 2022"

Η 25η Μαρτίου είναι Διπλή Γιορτή: Θρησκευτική και Εθνική.
Θρησκευτική, γιατί γιορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και Εθνική, γιατί γιορτάζεται η Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.  
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης γιόρτασαν τη διπλή γιορτή στην τάξη τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την Πανδημία του Κορωνοϊού, COVID-19, κάνοντας Δράσεις για να τιμήσουν τη μνήμη των Ηρώων του 1821.
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 ανέβηκαν στην τάξη τους κάνοντας Παρέλαση και κρατώντας περήφανα την ελληνική σημαία.
Μπαίνοντας στην τάξη είδαν σχετικά βίντεο, που αφορούσαν τα γεγονότα και διαδραματίστηκαν την περίοδο έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και στη συνέχεια είπαν τα ποιήματα που τους είχε δώσει για να μάθουν η Εκπαιδευτικός της τάξης, κα Μαρία Κάψου.
Τέλος, ζωγράφισαν τους Ήρωες της Επανάστασης και κατασκεύασαν  ελληνικές σημαίες και διάφορες ζωγραφιές, που αφορούσαν τη συγκεκριμένη Ημέρα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΜΠΡΑΒΟ τόσο στην Εκπαιδευτικό της τάξης, όσο και στους μαθητές και στις μαθήτριες της  Β΄ τάξης, που τίμησαν με τις Δράσεις τους τους προγόνους τους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...