Σάββατο 30 Απριλίου 2022

"Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας: "Βιβλία σε Ρόδες" - Δ1 τάξη" (Α΄ ΜΕΡΟΣ)

Το Πρόγραμμα "Βιβλία σε Ρόδες" επισκέφτηκε και πάλι το Σχολείο μας και γέμισε χαρά τους μικρούς μας μαθητές και τις μικρές μας μαθήτριες. 

Μετά τη Β΄ τάξη τυχερή ήταν η Δ1 τάξη, που ασχολήθηκε με το Θέμα: "Κήποι", που αφορά τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων που εκπονούνται από την παραπάνω τάξη, αλλά και το Πρόγραμμα "Σχολικός Κήπος", που αφορά την προσπάθεια όλης της Σχολικής Κοινότητας (Μαθητές/τριες, Εκπαιδευτικούς, Γονείς) από τη σχολική χρονιά 2017-2018 να κάνουν πράσινο το Σχολείο φυτεύοντας οπωροφόρα δέντρα, όπως λεμονιές, πορτοκαλιές κτλ., καλλωπιστικά φυτά, όπως γιασεμί, τριανταφυλλιές, πασχαλιές κτλ. και αρωματικά φυτά, όπως λεβάντα, θυμάρι, βασιλικό κτλ. 

Τα παιδιά διάλεξαν το Βιβλίο, που τους κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον και το υπέροχο ταξίδι  στον φανταστικό κόσμο του Βιβλίου ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 για τη σχολική χρονιά  2021-2022 και θα ολοκληρωθεί για την Δ1 τάξη την Παρασκευή 06 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ την ΠΥΡΝΑ, τις κ.κ. Μαρία Δημοπούλου, Υπεύθυνη του Γραφείου  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας, και Πόπη Κύρδη, Υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας, καθώς και τη Διευθύντριά μας, κα  Βασιλική Πασχαλιώρη, που είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια μας και εκπληρώνει άμεσα κάθε επιθυμία μας.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...