Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

"Κοπή Βασιλόπιτας στο Σχολείο"

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθιμοτυπική κοπή της Βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου όσο και για τους/τις Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, όπως είθισται κάθε χρόνο, προσέφερε τις Βασιλόπιτες τις οποίες περίμεναν με αγωνία μικροί και μεγάλοι για να δουν ποιος/α θα είναι ο/η τυχερός/ή που θα βρει το φλουρί και θα κερδίσει και ένα μικρό δώρο, προσφορά και πάλι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Φέτος, όμως πραγματοποιήθηκε μια "ιδιαίτερη" κοπή Βασιλόπιτας λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού, COVID-19
Μοιράστηκαν σε κάθε τάξη συσκευασμένα ατομικά κομμάτια Βασιλόπιτας και όποιο παιδί βρήκε το φλουρί, πήρε το δωράκι του από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Αφού ολοκληρώθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου ήρθε η ώρα της βασιλόπιτας για τους/τις Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Το φλουρί κέρδισε η Ψυχολόγος του Σχολείου μας, αν και απούσα, η κα Βασιλική Καραβάλτσιου, που θα πάρει το δωράκι της την Τετάρτη, που θα έρθει στο Σχολείο μας !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνέχιση του Εθίμου της κοπής της Βασιλόπιτας στο Σχολείο και της Καλής Συνεργασίας όλων μας.
Ευχόμαστε του χρόνου να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας και να γιορτάσουμε καλύτερα την κοπή της Βασιλόπιτας.

"ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!"

"ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!"














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...