Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

"Ανακύκλωση: 3η συνεχόμενη σχολική χρονιά" (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

Στο Σχολείο μας και στο πλαίσιο του Προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω: Εθελοντισμός - Αλληλεγγύη- Ενεργός Πολίτης" συνεχίζεται για  διδακτική χρονιά (2017-2020) να πραγματοποιείται Ανακύκλωση σε χαρτί Α4, βιβλίαηλεκτρικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (laptop, tablet, ραδιόφωνο, Η/Υ, ποντίκι, τηλεκοντρόλ, τηλεόραση, μίξερ, αποχυμωτής κτλ.), μπαταρίες σε όλα τα μεγέθη, λαμπτήρεςπλαστικά καπάκια (έχουν δοθεί με τη βοήθεια όλων μας  και μέσω του Δήμου Δάφνης - Υμηττού τέσσερα (04) αναπηρικά αμαξίδια) κτλ. στους ειδικούς κάδους, που υπάρχουν στο σχολείο μας αλλά και που έφτιαξαν οι Εκπαιδευτικοί μας με τη βοήθεια των μαθητών και μαθητριών των τάξεων.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους/στις μαθητές/τριες μας, στους/στις Εκπαιδευτικούς μας αλλά και στους Γονείς και Κηδεμόνες που με τη συνεχή στήριξη των δράσεων του Σχολείου τα παιδιά μας ενστερνίζονται αξίεςιδεώδη και αρχές, που βελτιώνουν τις συνθήκες του περιβάλλοντος που ζουν.  
Παρακολουθήστε ένα ακόμη Εκπαιδευτικό Βίντεο για την Ανακύκλωση με τίτλο: "Άννα, η Ανακύκλωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...