Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

"Ανακύκλωση: 3η συνεχόμενη σχολική χρονιά" (Γ΄ ΜΕΡΟΣ)

Στο Σχολείο μας και στο πλαίσιο του Προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω: Εθελοντισμός - Αλληλεγγύη- Ενεργός Πολίτης" συνεχίζεται για  διδακτική χρονιά (Σεπτέμβριος 2017-Ιούνιος 2020) να πραγματοποιείται Ανακύκλωση σε χαρτί μεγέθους Α4, βιβλία, ηλεκτρικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (laptop, tablet, ραδιόφωνο, Η/Υ, ποντίκι, τηλεκοντρόλ, τηλεόραση, μίξερ, αποχυμωτής κτλ.), μπαταρίες σε όλα τα μεγέθη, λαμπτήρεςπλαστικά καπάκια (έχουν δοθεί με τη συμμετοχή όλων Γονέων, μαθητών/τριών και Εκπαιδευτικών μέσω του Δήμου Δάφνης - Υμηττού τέσσερα (04) αναπηρικά αμαξίδια και το σχολείο μας έχει βραβευθεί με τιμητικές πλακέτες από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο "ΑΤΛΑΣ") κτλ. στους ειδικούς Κάδους, που υπάρχουν.
Οι Κάδοι Ανακύκλωσης δόθηκαν στο σχολείο από τον Δήμο Δάφνης - Υμηττού και έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις Αίθουσες Διδασκαλίας, στους ορόφους, στο Ισόγειο.
Υπάρχουν όμως και Κάδοι Ανακύκλωσης, που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου σε συνεργασία με τους/τις μαθητές/τριες των τάξεων.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά του σχολείου, που έχουν μυηθεί στα οφέλη της Ανακύκλωσης και συνεχίζουν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας.
Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε για την Ανακύκλωση:
ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
(Βρίσκονται σε όλο το σχολείο)







ΚΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ



ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ











ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...