Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

"Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2019"

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940 και ώρα 09:00 π.μ. από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ΄ τάξης και τη Δασκάλα τους, κα Χριστίνα Σπάτουλα.
Η γιορτή ξεκίνησε με τη Σημαία, που περιελάμβανε την παράδοση της Σημαίας από τη Διευθύντρια του Σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρη, και την παραλαβή της από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης (Σημαιοφόρους και Παραστάτες/τριες).
Η Σημαιοφόρος της 28ης Οκτωβρίου (Μάρθα Ζαχαροπούλου) και ο Σημαιοφόρος της 25ης Μαρτίου (Γιώργος Παντελίδης) παρέλαβαν τη Σημαία από τη Διευθύντρια, η οποία αναφέρθηκε στον συμβολισμό των χρωμάτων και του σταυρού, που υπάρχουν στην ελληνική σημαία.
Στη συνέχεια ο Εκπαιδευτικός της ΣΤ΄ τάξης, κος Μπάμπης Δημόπουλος, προσφώνησε τους Παραστάτες και τις Παραστάτριες και των δυο (02) Εθνικών μας εορτών να έρθουν και να πλαισιώσουν τη Σημαιοφόρο και τον Σημαιοφόρο, αντίστοιχα. Η γιορτή για τη Σημαία ολοκληρώθηκε με την εξάδα της Παρέλασης να πλαισιώνει τη γιορτή των παιδιών της Δ΄ τάξης προς τιμή των ηρώων του 1940.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η γιορτή της Δ΄ τάξης, που ήταν εξαιρετική.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά της Δ΄ τάξης για την πραγματικά άψογη παρουσία τους, στην Εκπαιδευτικό της Δ΄ τάξης, κα Χριστίνα Σπάτουλα, καθώς και σε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ιδιαίτερα συγκινητικής γιορτής για τους ήρωες και τις ηρωίδες του 1940.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κο Γιάννη Ζαμπλάρα, ΠΕ 08 - Εικαστικό του σχολείου μας, που επιμελήθηκε την αφίσα με τον στρατιώτη που πολεμάει στα βουνά της Πίνδου.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...