Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

"Πικ Νικ στο Πάρκο του... σχολείου μας"

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Υγιή Παιδιά, Υγιής πλανήτης", η Δ΄ τάξη μαζί με την εκπαιδευτικό,  κα Αθηνά Δημητριάδου, οργάνωσε και πραγματοποίησε πικ νικ πάρτι στην αυλή του σχολείου μας. 
Τα παιδιά αρχικά πήγαν στην τραπεζαρία του σχολείου και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας, κ.κ. Έλενας Αγγελίδου, Νάσιας Παπαελευθερίου και Αθηνάς Δημητριάδου, έπλυναν και καθάρισαν φρούτα και λαχανικά, παρασκεύασαν σαλάτα πολύχρωμη, μακαρονοσαλάτα και τοστ
Για επιδόρπιο έφτιαξαν φρουτοσαλάτα από φρέσκα φρούτα. Αφού καθάρισαν τον χώρο της τραπεζαρίας κατέβηκαν στην πίσω αυλή του σχολείου και προετοίμασαν το πάρτυ (πικ νικ), έπαιξαν διάφορα επιτραπέζια, διασκέδασαν και έφαγαν υγιεινό μενού που είχαν δημιουργήσει μόνα τους. Με αφορμή τα γενέθλια της δασκάλας τους, κας Νάσιας Παπαελευθερίου, γιόρτασαν όλα μαζί και προσκάλεσαν όσους εκπαιδευτικούς βρίσκονταν στο Γραφείο καθώς και τη Διευθύντρια τους, κα Βασιλική Πασχαλιώρη.
Στο τέλος καθάρισαν τον χώρο, χώρισαν τα σκουπίδια σε ανακυκλώσιμα και μη και συμφώνησαν ότι έμεινε από τρόφιμα να τα προσφέρουν στα παιδιά του Ολοήμερου Προγράμματος του σχολείου μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...