Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

"Θεατρικές Δράσεις - Φεστιβάλ Θεάτρου στο Σχολείο"

Την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022 η Εκπαιδευτικός της Θεατρικής Αγωγής του Σχολείου, κα Ευγενία Παγκάλου, ΠΕ 91.02, που διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα στις Α΄, Β΄, Γ΄, Δ1 και Δ2 τάξεις παρουσίασαν Δρώμενα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεατρικής Αγωγής 2022 με τίτλο: "Θεατρικές Δράσεις "Δια Ζώσης" - Φεστιβάλ Θεάτρου στο Σχολείο".
Τα Δρώμενα παρουσιάστηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Α΄ και  Γ΄ τάξεων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων (3ος όροφος) του Σχολείου λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για τον COVID-19.
Οι υπόλοιποι/ες μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες των μικρών συμμαθητών/τριών τους.


Η  Α΄ τάξη παρουσίασε το Θεατρικό Δρώμενο με τίτλο: "Το Τραγούδι της Αταξίας" (Μουσικοκινητικό Δρώμενο - Στίχοι: Ευγενία Παγκάλου)









Η  Γ ΄ τάξη παρουσίασε το Θεατρικό Δρώμενο με τίτλο"Η Κυρά της Θάλασσας" 
(Θεατρικό Δρώμενο Σωματικής ΈκφρασηςΠαραμύθι)










Στα δυο (02) παραπάνω Θεατρικά Δρώμενα Υπεύθυνη των Παρουσιάσεων ήταν η Εκπαιδευτικός της Θεατρικής Αγωγής του Σχολείου, κα Ευγενία Παγκάλου, ΠΕ 91.02.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τόσο στους μικρούς μαθητές και στις μικρές μαθήτριες των Α΄ και Γ΄ τάξεων, που χάρηκαν  τη συμμετοχή τους όσο και στην Εκπαιδευτικό της Θ. Α., κα Ευγενία Παγκάλου για την υπέροχη καθοδήγηση των παιδιών και την εξαίρετη παρουσίαση των παραπάνω Θεατρικών Δρώμενων που πραγματοποιήθηκαν σε περίοδο δύσκολων συγκυριών και Πανδημίας COVID-19.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...