Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

"Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: ΣΤ΄ τάξη"

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης παρακολούθησαν Βιωματικό Εργαστήριο για την Ομαλή μετάβασή τους από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.
Το Βιωματικό Εργαστήριο - Συνάντηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την Ψυχολόγο του Σχολείου, κα Γιούλη Γαλάνη, ΠΕ 23, και τον Κοινωνικό Λειτουργό του Σχολείου, κο Μιχάλη Μάρκου, ΠΕ 30.
Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία μέσω του Εργαστηρίου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με την επικείμενη μετάβασή τους στο Γυμνάσιο. Είχαν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τις έννοιες "αλλαγή" και "μετάβαση".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ την Ψυχολόγο, κα Γιούλη Γαλάνη, ΠΕ 23, και τον Κοινωνικό Λειτουργό, κο Μιχάλη Μάρκου, ΠΕ 30, του Σχολείου μας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Σχολείου, παρά το δύσκολο και απαιτητικό Πρόγραμμά τους, να δώσουν ψυχικά εφόδια στους μαθητές και στις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης με τη συνεργασία του Εκπαιδευτικού της τάξης, κου Μπάμπη Δημόπουλου, ΠΕ 70, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σε κάθε "αλλαγή" - "μετάβαση" της μετέπειτα ζωής τους έχοντας πάντα δίπλα τους την οικογένειά τους.

"ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ
και 
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στο 
ΝΕΟ σας ΣΧΟΛΕΙΟ,
το ΓΥΜΝΑΣΙΟ !!!" 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...