Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

"Διαδικτυακή Συνάντηση των Β΄ και Γ΄ τάξεων με Συγγραφέα"

 
Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στο πλαίσιο του Προγράμματος "Φιλαναγνωσία", που εκπονείται στις Β΄ και Γ΄ τάξεις από τους/τις Εκπαιδευτικούς των τάξεων και την κα Έρη Μήττα, ΠΕ 70, επισκέφτηκε διαδικτυακά το Σχολείο μας η Συγγραφέας κα Ιωάννα Μπαμπέτα.
Τα παιδιά και δυο (02) παραπάνω τάξεων ενθουσιάστηκαν με τη Συγγραφέα, κα Μπαμπέτα, μίλησαν μαζί της για τα Βιβλία της που διάβασαν συμμετέχοντας στον 11ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης με τίτλο "Φιλία είναι ..." των Εκδόσεων "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ".
Η κα Ιωάννα Μπαμπέτα υποσχέθηκε στα παιδιά ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της Πανδημίας του Κορωνοϊού, COVID-19, να επισκεφθεί Δια Ζώσης το Σχολείο μας και να γράψουν όλοι μαζί ένα Βιβλίο !!!
Στο τέλος, ευχαρίστησαν θερμά την κα Μπαμπέτα για την υπέροχη συνάντηση που είχαν μαζί της και για τις γνώσεις που απέκτησαν. Της τόνισαν δε ότι την περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία να επισκεφθεί σύντομα το Σχολείο τους ...  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...