Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

"Γιορτή 25ης Μαρτίου 2022 - Δοξολογία - Παρέλαση"

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η γιορτή αφιερωμένη στη μνήμη των Ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 κατά τάξεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον Κορωνοϊό, COVID-19.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάραςκατάθεση στεφάνωνμεγαλειώδης Παρέλαση μπροστά από τους/τις Επισήμους του Δήμου Δάφνης - Υμηττού στην Κοινότητα Δάφνης και τέλος Παραδοσιακοί Χοροί από ορισμένα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας.

Τη Σημαιοφόρο και τις Παραστάτριες μαζί με τους Παραστάτες συνόδεψε στην Εκκλησία η Εκπαιδευτικός του Σχολείου, κα Βασιλική Σμυρνιώτη (Τ.Ε.).

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση με εξαιρετική εμφάνιση των μαθητών και μαθητριών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Σχολείου μας με τη συνοδεία του Εκπαιδευτικού, κου Άγγελου Μπαστέα (Γ΄ τάξη) μπροστά από τον Δήμαρχο και τους λοιπούς Επισήμους του Δήμου μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά και τους/τις Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, που τίμησαν τη Διπλή (Θρησκευτική και Εθνική) Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...