Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

"Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022"

Την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας παρακολούθησαν τη Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα "Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο" που οργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ι.Τ.Ε. για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2022.
Ο στόχος ήταν η γνώση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και η κατανόηση των κινδύνων που υπάρχουν, αλλά και η χρησιμοποίηση του με όρια και ασφάλεια.
Τον συντονισμό για την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Εκδήλωσης είχε η Εκπαιδευτικός της Πληροφορικής του Σχολείου μας, κα Τένια Σδράλαγκα, ΠΕ 86.
Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια, συζήτησαν και κατάλαβαν ότι πρέπει να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με προσοχή.
Μετά το τέλος της Εκδήλωσης στάλθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ο Έπαινος για τη συμμετοχή τους τον οποίο τους παρέδωσε η κα Τένια Σδράλαγκα, ΠΕ 86.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Εκπαιδευτικό της Πληροφορικής για τη συμμετοχή των παιδιών σε Βιωματική Διαδικτυακή Εκδήλωση αλλά και στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης για την παρακολούθηση της με στόχο την ενημέρωση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.
Για να ενημερωθείτε για τις Δράσεις του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, πατήστε εδώ:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...