Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

"Κοπή Βασιλόπιτας 2022 στο Σχολείο"

Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθιμοτυπική κοπή της Βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου όσο και για τους/τις Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, όπως είθισται κάθε χρόνο, προσέφερε τις Βασιλόπιτες τις οποίες περίμεναν με αγωνία μικροί και μεγάλοι για να δουν ποιος/α θα είναι ο/η τυχερός/ή που θα βρει το φλουρί και θα κερδίσει και ένα μικρό δώρο, προσφορά και πάλι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Για μια ακόμη σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε μια "ιδιαίτερη" κοπή Βασιλόπιτας λόγω της Πανδημίας του ΚορωνοϊούCOVID-19
Μοιράστηκαν σε κάθε τάξη συσκευασμένα ατομικά κομμάτια Βασιλόπιτας και όποιο παιδί βρήκε το φλουρί, πήρε το δωράκι του από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Αφού ολοκληρώθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου ήρθε η ώρα της Βασιλόπιτας για τους/τις Εκπαιδευτικούς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Το φλουρί κέρδισε ο Εκπαιδευτικός της ΣΤ΄ τάξης  του Σχολείου μας, μετά τη δεύτερη προσπάθεια (!), κος Μπάμπης Δημόπουλος, που πήρε και  το δωράκι του, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για μια ακόμη φορά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνέχιση του Εθίμου της κοπής της Βασιλόπιτας στο Σχολείο και της Καλής Συνεργασίας όλων μας.
Ευχόμαστε του χρόνου να επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητα μας και να γιορτάσουμε, όπως συνηθίζαμε, την κοπή της Βασιλόπιτας.

"ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!"

                                     "ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ 
                                                             ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!" 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...