Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

"Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2021: Προετοιμασίες και υλοποίηση" (Α΄ ΜΕΡΟΣ)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διευθύντρια διοργανώνει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:30 μ.μ. Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με κατασκευές - δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας αλλά και των Γονέων τους.
Τα έσοδα από την πώληση των Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και των διαφόρων άλλων αντικειμένων θα δοθούν για την ενίσχυση των Δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και για την αγορά εξοπλισμού (videoprojector, laptop, λογοτεχνικών και παιδικών βιβλίων για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη κτλ.) του Σχολείου απαραίτητου για τη μαθησιακή διαδικασία.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαθητές και στις μαθήτριες όλων των τάξεων του Σχολείου (Α΄, Β΄, Γ΄Δ1Δ2Ε΄ και ΣΤ΄), που συμμετείχαν στις διάφορες Δράσεις και κατασκεύασαν υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τη βοήθεια της Εικαστικού του Σχολείου μας, κας Βίκυς Γεωργιοπούλου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (Διοικητικό Συμβούλιο) αλλά και σε μεμονωμένους Γονείς - μέλη του Συλλόγου, που προσέφεραν γλυκίσματα και κατασκευές για την ενίσχυση του σκοπού του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού (Baazar).
Σας περιμένουμε στον χώρο του Σχολείου μας φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις και έχοντας το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης ή Αρνητικού Rapid Test ή Αρνητικού self test.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣΠΑΙΔΙΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ !!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!

"ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...