Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

"Έναρξη Σχολικού Έτους 2021-2022 - Αγιασμός"

Σας ανακοινώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός του Σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του Σχολείου τηρώντας τις Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) και του Ε.Ο.Δ.Υ..

Τα παιδιά θα προσέλθουν στην είσοδο του Σχολείου φορώντας υποχρεωτικά μάσκα και κρατώντας το αρνητικό αποτέλεσμα του Αυτοδιαγνωστικού Ελέγχου (self-test) ή το Πιστοποιητικό Νόσησης τελευταίου εξαμήνου, το οποίο και θα επιδείξουν στις Εκπαιδευτικούς, που θα βρίσκονται στην πόρτα εισόδου του Σχολείου επί της οδού Αρματολών.
Οι Γονείς θα παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού έξω από τον χώρο του Σχολείου, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους και φορώντας υποχρεωτικά μάσκα.

Για τον Αγιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου θα προσέλθουν με την εξής σειρά:
1. Η  Α΄ τάξη και ώρα 08:35 π.μ.
2. Η  Β΄ τάξη και ώρα 08:40 π.μ.
3. Η  Γ΄ τάξη και ώρα 08:45 π.μ.
4. Οι Δ1 και Δ2 τάξεις και ώρα 08:50 π.μ.
5. Η  Ε΄ τάξη και ώρα 08:55 π.μ.
6. Η  ΣΤ΄ τάξη και ώρα 09:00 π.μ.

Όλα τα παιδιά θα έρθουν χωρίς τσάντες και θα αποχωρήσουν κατά τάξεις μετά το τέλος της τελετής του Αγιασμού και ώρα 09:30 π.μ. 
Οι Γονείς παρακαλείσθε να βρίσκεστε κάτω από το πεζοδρόμιο για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Μετά τον Αγιασμό θα εισέλθουν στον χώρο του Σχολείου και ώρα 09:45 μ.μ. οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης με συνοδό (αυστηρά) έναν Γονέα/Κηδεμόνα και θα παραμείνουν στο προαύλιο χωρίς να συνωστίζονται για μια σύντομη ενημέρωση από τη Διευθύντρια του Σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρη, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κο Λάμπρο Στάχο.
Παρακαλείσθε να τηρήσετε το Πρόγραμμα του Αγιασμού για να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Τονίζεται ότι σε όλους τους χώρους του Σχολείου, εξωτερικούς και εσωτερικούς, η μάσκα είναι υποχρεωτική για μαθητές/τριεςΓονείς/ΚηδεμόνεςΕκπαιδευτικούς και Προσωπικό του Σχολείου.


1 σχόλιο:

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...