Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

"Έναρξη και Λήξη φετινής σχολικής χρονιάς 2020-2021"

Η Επαναλειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021 και θα λήξει την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.
Οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι Εκπαιδευτικοί καθώς και το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στο Σχολείο τους με Δήλωση-Βεβαίωση του Αυτοδιαγνωστικού Ελέγχου (self-test), που δρα παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Δωρεάν Αυτοδιαγνωστικό Τεστ (self-test), πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://self-testing.gov.gr/
Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021 έως και την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021  θα διατεθούν Δωρεάν από τα Φαρμακεία δυο (02) self-test σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και προσωπικό των Σχολείων και μόνο τις παραπάνω ημέρες για να υποβληθούν στον Αυτοδιαγνωστικό Έλεγχο της Πέμπτης 13 Μαϊου 2021 αλλά και της ερχόμενης Δευτέρας 17 Μαϊου 2021. Αυτό πραγματοποιείται για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η επιβάρυνση στα Φαρμακεία.
Υπενθυμίζεται ότι η Δωρεάν διάθεση των self-tests από τα Φαρμακεία πραγματοποιείται μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας τους, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.
Για να δείτε και να διαβάσετε τις δέκα (10) χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για την επαναλειτουργία των Σχολείων, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...