Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

"25η Μαρτίου 1821 - 25η Μαρτίου 2021: 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση"

Για συνεχόμενη χρονιά και η φετινή σχολική εορτή προς τιμή των Ηρώων και των Ηρωίδων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 δεν πραγματοποιήθηκε, όπως είχε σχεδιαστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021 (Σεπτέμβριος 2020). 
Για να τιμήσουμε όλους και όλες που πολέμησαν στην Επανάσταση του 1821 είχαμε προγραμματίσει να υλοποιήσουμε μια σειρά Εκδηλώσεων και Δράσεων καθόλη τη σχολική χρονιά 2020-2021 με όλες τις τάξεις του Σχολείου μας.
Κυρίως, όμως με τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, τον Εκπαιδευτικό της τάξης, κο Άγγελο Μπαστέα, την Εκπαιδευτικό της Παράλληλης Στήριξης, κα Κατερίνα Τσιπιανίτη, τον Εκπαιδευτικό της Πληροφορικής, κο Γιώργο Κούτρα, τον Εκπαιδευτικό των Εικαστικών, κο Βαγγέλη Ραυτογιάννη και τη Διευθύντρια του Σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρη, αφού η συγκεκριμένη τάξη διδάσκεται στο μάθημα της Ιστορίας την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και, ως είθισται, αναλαμβάνει κάθε χρόνο την εορτή της 25ης Μαρτίου.
Όμως, οι συγκυρίες και ιδιαίτερα η συνέχιση της Πανδημίας του Κορωνοϊού δεν μας επέτρεψε μέχρι και σήμερα να πραγματοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάσαμε.
Ελπίζουμε με την επιστροφή στο Σχολείο μας αλλά και την επόμενη σχολική χρονιά (2021-2022) να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις Δράσεις μας.
Στη σημερινή γιορτή πραγματοποιήθηκαν από τους/τις Εκπαιδευτικούς των τάξεων διαδικτυακές Εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 200 Χρόνια της Επανάστασης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε κάθε τάξη για την υπέροχη, διαδραστική γιορτή που πραγματοποίησε και παρουσίασε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...