Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

"Συνεχίζουμε να Ομορφαίνουμε τους χώρους του Σχολείου μας" (3ο ΜΕΡΟΣ)

Από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 έχει ανασταλεί η λειτουργία των Σχολικών Μονάδων όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης στον Νομό Αττικήςεκτός της Ειδικής Αγωγής, στο πλαίσιο καθολικών Μέτρων Περιορισμού Κυκλοφορίας για λόγους πρόληψης από τον ΚορωνοϊόCOVID-19 και θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021.
Αν και το Σχολείο είναι Κλειστό για τους μαθητές και τις μαθήτριες συνεχίζονται οι Δράσεις Καλλωπισμού του, αφού η Διευθύντρια βρίσκεται καθημερινά στον χώρο του μαζί με τις κυρίες της Καθαριότητας.
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 η κα Στέλλα ανέλαβε να βάψει τα κάγκελα, με χρώμα - μπογιά που της είχε αγοράσει η Διευθύντρια του Σχολείου, που βρίσκονται στην είσοδο του Σχολείου επί της οδού Αρματολών, και ενώνουν την πίσω αυλή με την είσοδο
Στη συνέχεια έβαψε και τα σκουριασμένα κάγκελα των παραθύρων του Γραφείου της Διευθύντριας επί της οδού Αρματολών
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κα Στέλλα για την προθυμία της και την τόσο προσεκτική εργασία της. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΜΠΡΑΒΟ σε όλες τις κυρίες της Καθαριότητας, που καθημερινά φροντίζουν, καθαρίζουν, απολυμαίνουν το Σχολείο μας για να έρθουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας και να το βρουν καθαρόπεριποιημένο και όμορφο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...