Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

"Εθελοντισμός: Συνεχίζουμε να Ομορφαίνουμε τους χώρους του Σχολείου μας" (2ο ΜΕΡΟΣ)

Από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 έχει ανασταλεί η λειτουργία των Σχολικών Μονάδων όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης στον Νομό Αττικήςεκτός της Ειδικής Αγωγής, στο πλαίσιο καθολικών Μέτρων Περιορισμού Κυκλοφορίας για λόγους πρόληψης από τον ΚορωνοϊόCOVID-19.
Αν και το Σχολείο είναι Κλειστό για τους μαθητές και τις μαθήτριες συνεχίζονται οι Δράσεις Καλλωπισμού του, αφού η Διευθύντρια βρίσκεται καθημερινά στον χώρο του μαζί με τις κυρίες της Καθαριότητας.
Σήμερα οι κ.κ. Παγώνα, Στέλλα και Σοφία ανέλαβαν να διορθώσουν, να ζωγραφίσουν το ταμπλό, που βρίσκεται στην είσοδο του Σχολείου επί της οδού Αρματολών, και να τοποθετήσουν επάνω του τις ταμπέλες με τα συνθήματα για τον Σχολικό Κήπο και το Πράσινο, που είχαν φτιάξει πριν δυο (02) χρόνια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης με την τότε Εκπαιδευτικό της τάξης τους, κα Χριστίνα Σπάτουλα
Το φετινό σχολικό έτος 2020-2021 τα ίδια παιδιά φοιτούν στην Ε΄ τάξη και τα συνθήματα για το Πράσινο, που είχαν φτιάξει στο πλαίσιο του Προγράμματος "Σχολικός Κήπος" είναι διαχρονικά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις κ.κ. Παγώνα, Στέλλα και Σοφία, που φροντίζουν, καθαρίζουν, βάφουν και απολυμαίνουν το Σχολείο μας για να έρθουν τα παιδιά μας και να το βρουν καθαρό και περιποιημένο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...