Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

"Εθελοντισμός: Βάψιμο Πόρτας Εισόδου του Σχολείου" (1ο ΜΕΡΟΣ)

Το Σχολείο μας πραγματοποιεί Δράσεις Εθελοντισμού στο πλαίσιο του Προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω", που εκπονείται για συνεχόμενη σχολική χρονιά 2020-2021 από όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας (Εκπαιδευτικούς, Μαθητές/τριες, Γονείς, Κηδεμόνες, Παππούδες, Γιαγιάδες).
Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρθηκε εθελοντικά η Γιαγιά της μαθήτριας της Α΄ τάξης Αναστασίας Κωνσταντινίδη, η κα Αναστασία Τομαή να βάψει την πόρτα Εισόδου του Σχολείου επί της οδού Αρματολών, ώστε να δείχνει ωραία, αφού οι εξωτερικοί τοίχοι είχαν βαφτεί από τον Ελαιοχρωματιστή του Δήμου Δάφνης - Υμηττού μετά από επιμονή της Διευθύντριας για να καθαριστούν από τα συνθήματα, που υπήρχαν.
Η εξώπορτα - πόρτα εισόδου ήταν σκουριασμένη και η κα Τομαή ανέλαβε να την ξύσει με γυαλόχαρτο, κατόπιν να την περάσει με μίνιον και τέλος να την βάψει με δικά της έξοδα (μπογιές, γυαλόχαρτο κτλ.).
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη γιαγιά, κα Τομαή, για την εθελοντική, εξαιρετική, επαγγελματική εργασία που πραγματοποίησε για την εξωτερική εμφάνιση της Εισόδου του Σχολείου.μας.
ΜΠΡΑΒΟ στην κα Τομαή για τον προσωπικό χρόνο, που αφιέρωσε βάφοντας τη σιδερένια πόρτα ώστε να μην δείχνει τόσο άσχημη η Είσοδος του Σχολείου μας.
ΜΑΚΑΡΙ και άλλοι Γονείς και Κηδεμόνες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Σχολείο, που είναι το 2ο Σπίτι των μαθητών και μαθητριών μας, δηλαδή των παιδιών τους


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...