Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

"Υλοποίηση Δράσης με τίτλο: "Γράψτε ένα Γράμμα στον Άγιο Βασίλη"

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄, Β΄, Γ1 και Γ2 τάξεων συμμετείχαν στη Δράση του Σχολείου με τίτλο: "Γράψτε ένα Γράμμα στον Άγιο Βασίλη".
Τα παιδιά των παραπάνω τάξεων με μεγάλη χαρά και προθυμία έγραψαν το Γράμμα στον Άγιο Βασίλη, δημιούργησαν υπέροχες ζωγραφιές και αφού τα τοποθέτησαν σε έναν (1) φάκελλο τα έφεραν στο Σχολείο μαζί με τους Γονείς τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις λόγω COVID-19, για να τα ρίξουν στο υπέροχο Γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη που βρισκόταν στην είσοδο του Σχολείου.
Το Γραμματοκιβώτιο κατασκεύασε η κα Μανωλιτσάκη, μητέρα της μαθήτριας της Α΄ τάξης, Μυρτώ, και του μαθητή της ΣΤ΄ τάξης, Στυλιανού.
Αφού γέμισε το Γραμματοκιβώτιο η Διευθύντρια του Σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρη, ανέλαβε να ταχυδρομήσει τα γράμματα των μαθητών και μαθητριών και ήδη ταξιδεύουν οι φάκελλοι της κάθε τάξης με προορισμό τον Βόρειο Πόλο, ώστε να φθάσουν πριν την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του Άγιου Βασίλη.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά των Α΄, Β΄, Γ1 και Γ2 τάξεων που συμμετείχαν με την καθοδήγηση των Εκπαιδευτικών των τάξεων τους, κ.κ. Αμαλία Ταραμπάνη, Μαρία Κάψου, Χριστίνα Σπάτουλα, Μαρία Χαμπέκου, στη συγκεκριμένη Δράση.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Μαρίνα Μανωλιτσάκη για το υπέροχο Γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη, που φιλοτέχνησε και δάνεισε στο Σχολείο για να μαζευτούν τα γράμματα.
"ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...