Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

"Καλώς μας ήρθατε πρωτάκια"

Τη Δευτέρα14 Σεπτεμβρίου 2020μετά το τέλος του καθιερωμένου - διαφορετικού Αγιασμού για όλες τις τάξεις του σχολείου τηρώντας τα μέτρα για τον COVID-19, η Διευθύντρια του Σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρημαζί με τον Πρόεδρο και τη Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου υποδέχτηκαν στο Υπόστεγο - Ισόγειο και πάλι τα πρωτάκια μας, που συνοδεύονταν αυστηρά από τον έναν Γονέα και τηρώντας τις αποστάσεις, για να τα γνωρίσουν, να συζητήσουν μαζί τους και να παραλάβουν τα δώρα τους.
Για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2020-2021, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης προσφέροντας ένα μικρό δώρο καλωσορίσματος, που χάρηκαν ιδιαίτερα τα παιδιά !!!
Τα δώρα στα πρωτάκια μας μοίρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κος Λάμπρος Στάχος, και τον βοήθησε η κα Ελένη Κασίδα - Πίτσαρη, Γραμματέας του Συλλόγου.
Και του χρόνου σε διαφορετικές συνθήκες!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...