Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

"Έναρξη σχολικού έτους 2020-2021 - Αγιασμός"

Σας ανακοινώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός του Σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και θα είναι διαφορετικός, όπως και η φετινή σχολική χρονιά. 
Με καλή διάθεση, οργάνωση, τήρηση των κανόνων και των μέτρων όλα θα τα ξεπεράσουμε και θα επιστρέψουμε νικητές στην κανονικότητα και στην καθιερωμένη ρουτίνα μας.

Για τον Αγιασμό των παιδιών μας θα ακολουθηθεί η παρακάτω σειρά:
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ , Β΄, Γ1 και Γ2 τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες και ώρα 10:50 π.μ. φορώντας τη μάσκα τους. Θα εισέρχονται ένας ένας, μια μια και τηρώντας τις αποστάσεις, όπως και τον Ιούνιο. Θα αποχωρήσουν μετά το πέρας του Αγιασμού και ώρα 11:30 π.μ. από την έξοδο της οδού Παπαναστασίου. Στην είσοδο θα υπάρχουν Εκπαιδευτικοί, που θα καθοδηγούν τα παιδιά στον χώρο που θα παραμείνουν για τον Αγιασμό. Οι Γονείς δεν θα εισέλθουν στον χώρο του Σχολείου. Μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες των παραπάνω τάξεων.
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες και ώρα 11:35 π.μ. φορώντας τη μάσκα τους. Θα εισέρχονται ένας ένας, μια μια και τηρώντας τις αποστάσεις, όπως και τον Ιούνιο. Θα αποχωρήσουν μετά το πέρας του Αγιασμού και ώρα 12:00 μ.μ. Στην είσοδο θα υπάρχουν Εκπαιδευτικοί, που θα καθοδηγούν τα παιδιά στον χώρο που θα παραμείνουν για τον Αγιασμό. Οι Γονείς δεν θα εισέλθουν στον χώρο του Σχολείου. Μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες των παραπάνω τάξεων.
  • Μετά τον Αγιασμό θα εισέλθουν στον χώρο του Σχολείου και ώρα 12:30 μ.μ. οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης με συνοδό (αυστηρά) έναν Γονέα/Κηδεμόνα και θα παραμείνουν στο προαύλιο χωρίς να συνωστίζονται για μια σύντομη ενημέρωση από τη Διευθύντρια του Σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρη, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κο Λάμπρο Στάχο.
Παρακαλείσθε να τηρήσετε το Πρόγραμμα του Αγιασμού για να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Τονίζεται ότι σε όλους τους χώρους του σχολείου, εξωτερικούς και εσωτερικούς, η μάσκα είναι υποχρεωτική για μαθητές/τριες, Γονείς/Κηδεμόνες, Εκπαιδευτικούς και Προσωπικό του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...