Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

"Επείγουσα Ενημέρωση για τη δυνατότητα απουσίας μαθητή/τριας"

Όπως ήδη γνωρίζετε από τις σχετικές Ανακοινώσεις της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020, ξεκινάει η επαναλειτουργία του σχολείου μας. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ενώ, σύμφωνα πάντα με τις Ανακοινώσεις, για την ώρα το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου δεν θα λειτουργήσει. Το σχολείο θα λειτουργεί καθημερινά και ώρες 08:00-13:15 μ.μ. (εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών).
Δεδομένου ότι στις Ανακοινώσεις προβλέπεται η δυνατότητα απουσίας μαθητή/τριας, στη βάση απλής Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα ή Κηδεμόνα περί ύπαρξης ατόμου στο σπίτι που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου ή που νοσεί, παρακαλούμε όσοι Γονείς και Κηδεμόνες σκοπεύετε να κάνετε χρήση αυτής της δυνατότητας να αποστείλετε την προαναφερθείσα Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του σχολείου μας mail@4dim-dafnis.att.sch.gr μέχρι και την Πέμπτη 28-05-2020 (υπογεγραμμένη και αφού την σκανάρετε να την στείλετε) ή να περάσετε από το σχολείο και ώρες 10:30-14:30 μ.μ. να την φέρετε ιδιοχείρως προκειμένου να διευκολύνετε τον προγραμματισμό μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Καλή μας αρχή, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και υγιεινής!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...