Κυριακή 3 Μαΐου 2020

"Ενημέρωση Γονέων για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση"

Αγαπητοί Γονείς,
Σας ευχόμαστε "Καλό Μήνα" γεμάτο υγεία, υπομονή, αισιοδοξία και ελπίδα για γρήγορη και απρόσκοπτη επιστροφή στη νέα μας κανονικότητα.
Όπως γνωρίζετε τα Δημοτικά Σχολεία σχεδιάζεται να επαναλειτουργήσουν την 1η Ιουνίου 2020 και για αυτό η επαφή με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέσω της Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και μέσω των Πλατφορμών e-class (Ηλεκτρονική Τάξη) και e-me.
Από τη Δευτέρα 04 Μαΐου 2020 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα συνεχίσουν να παίρνουν τις εργασίες των μαθημάτων τους μέσω της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Σύγχρονη και Ασύγχρονη) ανάλογα με το Πρόγραμμα που σας έχει ήδη σταλεί ή θα σας σταλεί.
Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά τα παιδιά μπορούν να βλέπουν στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ2 και ώρες 10:00 π.μ. έως και 11:30 π.μ. το Πρόγραμμα Μαθημάτων της τάξης τους, που αναρτάται και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Σημειώνεται ότι για την υποστήριξη των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών μας Βοηθοί είναι και θα είναι τόσο οι Εκπαιδευτικοί όσο και η Διευθύντρια του Σχολείου.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε να τα πούμε σύντομα και από κοντά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...