Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

"Εγγραφή των Μαθητών/τριών στην Πλατφόρμα E-me για συγκεκριμένα μαθήματα"

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε εκ νέου για τα παρακάτω:
  • Όσοι  Γονείς και Κηδεμόνες δεν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή του παιδιού σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) να το κάνετε άμεσα πατώντας εδώ https://register.sch.gr/students/, γιατί η προθεσμία εγγραφής λήγει τη Δευτέρα 06 Απριλίου 2020.
  • Για να επιταχυνθεί η διαδικασία εγγραφής των μαθητών/τριών του σχολείου μας στην Ηλεκτρονική Τάξη (eclass), πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=8515 και στη συνέχεια κάντε εγγραφή στα μαθήματα της τάξης (Γλώσσα, Μαθηματικά, Μελέτη Περιβάλλοντος, Ιστορία, Φυσική, Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, Γεωγραφία, Προγράμματα, Φιλαναγνωσία κτλ.) στην οποία φοιτεί  το παιδί σας.                                                                                               
Οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, κ.κ. Γεωργία Δρόλαπα, Γερμανικής Γλώσσας, Άρτεμις Αποστολοπούλου, Θεατρικής Αγωγής, και Γιάννης Ζαμπλάρας, Εικαστικών, διδάσκουν σε πολλά σχολεία και λόγω των πολλών Τμημάτων που πρέπει να δημιουργήσουν έχουν ανεβάσει το υλικό των μαθημάτων τους στην Πλατφόρμα E-me.
Σας παραθέτουμε Οδηγίες για τη σύνδεση των μαθητών και μαθητριών στην Πλατφόρμα E-me, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη, που έχουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και χρησιμοποιούν και στην Ηλεκτρονική Τάξη (Eclass).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ E-me
  • Πληκτρολογείς https://auth.e-me.edu.gr  για να μεταβείς στη σελίδα εισόδου της e-me.
  • Επιλέγεις "ΕΙΣΟΔΟΣ". Στην καρτέλα που εμφανίζεται συμπληρώνεις το όνομα χρήστη (user namme)  και το password του λογαριασμού που άνοιξες στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).
  • Εφόσον τα στοιχεία σου είναι σωστά, μεταφέρεσαι στην Κεντρική σελίδα της e-me.
  • Αφού μπεις, κάνεις κλικ στις κυψέλες.
  • Ελέγχεις τις ειδοποιήσεις σου στην e-me (καμπανάκι) για να δεις εάν έχεις λάβει πρόσκληση συμμετοχής σε κάποια "Κυψέλη".
  • Αν έχεις λάβει πρόσκληση από τον/την Εκπαιδευτικό σου για συμμετοχή στην Κυψέλη της τάξης σου, κάνε "ΑΠΟΔΟΧΗ". Μετά την Αποδοχή είσαι πλέον μέλος της συγκεκριμένης Κυψέλης.
  • Από την αρχική σελίδα της e-me επέλεξε την εφαρμογή "Κυψέλες" και δες όλες τις Κυψέλες στις οποίες συμμετέχεις.
  • Κάνε κλικ στο εικονίδιο της Κυψέλης της ψηφιακής σου τάξης, για να μεταβείς μέσα στην "Κυψέλη".
  • Ο/Η Εκπαιδευτικός σου θα χρησιμοποιεί τον "τοίχο" της Κυψέλης για να ανακοινώνει τους συνδέσμους (links) για τα Εξ Αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα.
Για την εγγραφή των μαθητών/τριών για τα μαθήματα της Θεατρικής Αγωγής (Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄),  των Εικαστικών (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄) και Γερμανικής Γλώσσας (Ε΄, ΣΤ΄), αντίστοιχα, πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους ανά τάξη:
Α΄ Τάξη


Β΄ Τάξη


ΣΤ΄ Τάξη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...