Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

"Εγγραφή στα μαθήματα της Ασύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Πλατφόρμα Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη) - (E-class) του ΠΣΔ"

Σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι έχουν σταλεί οι παρακάτω Εγκύκλιοι, που αφορούν την καταχώρηση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των Γονέων και Κηδεμόνων στο myschool, την εγγραφή και το άνοιγμα λογαριασμών των μαθητών και μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), και είναι:
  • Το υπ' αριθμ. Φ.7/4480/16-03-2020 Έγγραφο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής με θέμα: "Καταχώριση ηλεκτρονικών διευθύνσεων και κινητών τηλεφώνων των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών/τριών στο myschool" μετά από επικοινωνία με το Υ.ΠΑΙ.Θ.
  • Η υπ' αριθμ. 39731/Δ2/20-03-2020 Εγκύκλιος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) με θέμα: "Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους/στις μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο".
  • Σε συνέχεια της υπ' αριθμ. 39731/Δ2/20-03-2020 Εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) ότι οι εγγραφές των Εκπαιδευτικών και Μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) μπορούν να συνεχιστούν έως και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.
Παρακαλούμε πολύ όσοι Γονείς δεν έχετε στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@4dim-dafnis.att.sch.gr την προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) να το κάνετε άμεσα.
Όσοι  Γονείς και Κηδεμόνες δεν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή του παιδιού σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) να το κάνετε άμεσα πατώντας εδώ https://register.sch.gr/students/, γιατί η προθεσμία εγγραφής λήγει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.
Για να επιταχυνθεί η διαδικασία εγγραφής των μαθητών/τριών του σχολείου μας στην Ηλεκτρονική Τάξη (eclass), πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=8515  και στη συνέχεια κάντε εγγραφή στο μάθημα της τάξης, που βρίσκεται το παιδί σας.
Η Διευθύντρια του Σχολείου

Βασιλική Πασχαλιώρη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...