Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

"Τοποθέτηση 02 videoprojectors οροφής σε Αίθουσες Διδασκαλίας"

Την Παρασκευή13 Μαρτίου 2020, τοποθετήθηκαν δυο (02) ακόμη videoprojectors από τους έξι (06) συνολικά, που είχε αγοράσει ο προηγούμενος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με Πρόεδρο,την κα Αλεξία Δημάκη, και τη Διευθύντρια του σχολείου, κα Βασιλική Πασχαλιώρη, (που έδωσε τα υπόλοιπα χρήματα για την αγορά των 06 videoprojectors και των 02 λευκοπινάκων), στις Β΄ και Γ΄ τάξεις του σχολείου μας. 
Οι τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν τη διδασκαλία των μαθημάτων πιο ευχάριστη, πιο ενδιαφέρουσα και πιο άμεση χάρη στη χρήση των νέων τεχνολογιών.
Εάν μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2019-2020 τοποθετούν και οι υπόλοιποι τρεις (03) βιντεοπροτζέκτορες οροφής στις τάξεις Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ η διδασκαλία των μαθημάτων θα είναι διαφορετική κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.
Για να είναι πλήρως εξοπλισμένες όλες οι Αίθουσες Διδασκαλίας χρειάζεται ο νυν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με Πρόεδρο τον κο Λάμπρο Στάχο να αγοράσει ακόμη τέσσερις (04) βιντεοπροτζέκτορες οροφής καθώς και έναν (01)  βιντεπροτζέκτορα χειρός.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δάφνης - Υμηττού για την αποστολή συνεργείου τεχνικών, ώστε να πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση των δυο (02) videoprojectors οροφής στις Αίθουσες Διδασκαλίας, Β΄ και Γ΄.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα Αλεξία Δημάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του σχολείου με σκοπό την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών του, συμβάλλοντας στη μαθησιακή διαδικασία και στην εύρυθμη λειτουργία του.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...