Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ημερίδα με θέμα:"Παιδαγωγικές προσεγγίσεις και Διδακτικές Εφαρμογές για την υποστήριξη των μαθητών και μαθητριών της Β΄ τάξης"

Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, φιλοξενήθηκε στο σχολείο μας η Ημερίδα της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, Δρ Γεωργίας Πολυζώη, με θέμα:" Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις και Διδακτικές Εφαρμογές για την υποστήριξη των μαθητών και μαθητριών της Β΄ τάξης"
Το Α΄ μέρος, που περιελάμβανε Βιωματικό Επιμορφωτικό Εργαστήριο για τη Μελέτη Περιβάλλοντος της Β΄ τάξης παρουσιάστηκε από την κα Αντιόπη Φραντζή, Διευθύντρια του 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών - Συγγραφέα - Εξειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Ζητήματα Φύλου, και ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετικό !!!
Το Β΄ μέρος περιελάμβανε εισήγηση από τη Δρ Αγγελική Μπαστέα, Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, με θέμα:" Η αντιμετώπιση των παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες στην τάξη".
Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε από τη Δρ Γεωργία Πολυζώη, Σ.Ε.Ε. ΠΕ 70 του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, που μίλησε για Θέματα Οργάνωσης της τάξης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες τις εισηγήτριες για την επιτυχημένη Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας !!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...