Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

"Ημερίδα με τίτλο: "Παιδί και Διαδίκτυο"

Την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, και ώρα 18:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Γράμμου θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ομιλία με τίτλο: "Παιδί και Διαδίκτυο".
Ως γνωστόν, το όριο ηλικίας στο οποίο τα παιδιά χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο συνεχώς μειώνεται και οι Γονείς χρειάζεται να γνωρίζουν και να ενημερωθούν σωστά για αυτό !
Και, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, οι Πολίτες του Δήμου Δάφνης - Υμηττού και κυρίως τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Ειδικό Ερευνητή - Αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, κο Μανώλη Σφακιανάκη, και από την έμπειρη Επιστημονική Ομάδα του CSI Institute για θέματα ορθής χρήσης της τεχνολογίας, ασφαλούς πλοήγησης, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών.
Επιπλέον, τα παιδιά (ηλικίας 9-14 ετών) που θα συμμετέχουν στην Ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν εντελώς δωρεάν στα μαθήματα Προγραμματισμού και Ρομποτικής, που υλοποιούνται από το καταρτισμένο προσωπικό του CSI Institute.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα Ομιλία, αποτέλεσμα της συλλογικής συνεργασίας τριών (03) Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Δάφνης (4ου, 8ου και 1ου), τριών (03) Διαφορετικών Δημοτικών Σχολείων !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...