Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

"Η Β΄ τάξη του σχολείου μας τρώει ... Πρωινό"

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης", που εκπονείται για 2η συνεχόμενη χρονιά στο  σχολείο μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης μαζί με την Εκπαιδευτικό τους, κα Έρη Μήττα, αποφάσισαν να ετοιμάσουν και να απολαύσουν ένα πλούσιο υγιεινό πρωινό στην Τραπεζαρία του σχολείου.
Τα παιδιά το 1ο διδακτικό δίωρο της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019, έχοντας φέρει από την προηγούμενη ημέρα τα τρόφιμα, που είχαν συνεννοηθεί με την κα Έρη Μήττα, μετέβησαν στην Τραπεζαρία και πραγματικά χάρηκαν το ιδιαίτερα υγιεινό πρωινό τους. Τα παιδιά στην Τραπεζαρία συνόδευσε και η Εκπαιδευτικός του Τμήματος Ένταξης, κα Βασιλική Σμυρνιώτη, η οποία βοήθησε και στην ετοιμασία του υγιεινού πρωινού.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις Εκπαιδευτικούς μας, που συνεχίζουν να μυούν και φέτος τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, ώστε να αποκτήσουν υγιεινές συνήθειες στη Διατροφή τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...