Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

"Βράβευση του σχολείου μας από τον ΠΑΣΠΑ και την Ομάδα "ΑΤΛΑΣ"

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο το σχολείο μας βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) και την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) "ΑΤΛΑΣ" για τη δράση μας, που αφορά τη συλλογή πλαστικών καπακιών και τη μετατροπή τους μετά από ανακύκλωση σε αναπηρικά αμαξίδια.
Η παραπάνω δράση μας εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω: Εθελοντισμός - Αλληλεγγύη- Ενεργός Πολίτης" που εκπονείται από το σχολικό έτος 2017-2018 και συνεχίζεται και το φετινό έτος 2018-2019.
Στη δράση συμμετέχουμε μαζί με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης - Υμηττού και, ειδικότερα τον Πρόεδρό του, κο Νίκο Ντίνο, ο οποίος και βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Παραπληγικών για την προσφορά του. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και άλλα 3 σχολεία του Δήμου Δάφνης - Υμηττού, που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση από τη φετινή σχολική χρονιά 2018-2019.
Τα παιδιά του σχολείου μας εκπροσώπησαν μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων, που παρέλαβαν και το Βραβείο - Τιμητική Πλακέτα. Στην βράβευση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ιουλία Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος, Βούλα Τουρκολιά και Βαγγέλης Κεφαλάς, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Είναι πραγματικά υπέροχο και πολύ σπουδαίο να μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα σε άτομα που έχουν ανάγκη και συγχρόνως να συμβάλλουμε στην προστασία του Περιβάλλοντος κάνοντας Ανακύκλωση
Αξίζει να θυμηθούμε ότι το σχολείο μας συνεχίζει να πραγματοποιεί Ανακύκλωση σε χαρτί, βιβλία, μπαταρίες, ηλεκτρικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, πλαστικά καπάκια, λαμπτήρες κτλ.
Μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί τέσσερα (04) αναπηρικά αμαξίδια από τον Δήμο Δάφνης - Υμηττού σε συνεργασία με φορείς, σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς κτλ. από τα συνολικά πέντε (05) αναπηρικά αμαξίδια που παρέλαβε το έτος 2018 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ).
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριές μας για τη συνεχή προσφορά τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους/στις Εκπαιδευτικούς μας αλλά και στους Γονείς των παιδιών μας, που τους καλλιεργούν τις αξίες του Εθελοντισμού, της Αλληλεγγύης και της Ανιδιοτέλειας.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ !!!

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...