Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

"Βράβευση του σχολείου μας - Ανακοίνωση"


Αγαπητοί Γονείς,
          Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ», που εκπονείται στο σχολείο μας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης – Υμηττού συμμετέχουμε στη συγκέντρωση και συλλογή καπακιών με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ). Από το Σεπτέμβριο του 2018 έως και σήμερα έχουμε παραδώσει 10 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων μέσω του Δήμου στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και έχουν δοθεί 4 αναπηρικά αμαξίδια (2 δόθηκαν τον Ιούνιο του 2018 και 2 τον Δεκέμβριο του 2018) με τη συνδρομή και άλλων φορέων και σχολείων του Δήμου.  
Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 11:00 π.μ. είμαστε προσκεκλημένοι ως σχολείο στην κοπή της πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και της Ομάδας ΑΤΛΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο (οδός Θερμοπυλών 11-13 & Πειραιώς, 1ος όροφος, Μεταξουργείο. Θα έρθετε με το Μετρό – στάση Κεραμεικός – ή με τον Ηλεκτρικό – στάση Θησείο). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούμε για τη συγκέντρωση των καπακιών που έχουμε έως τώρα μαζέψει και παραδώσει μαζί με εκπροσώπους από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας.
Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μαθητών και μαθητριών μας σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης θα ήταν επιθυμητό εκ μέρους σας να φέρετε το παιδί σας στην εκδήλωση του Συλλόγου Παραπληγικών για να παραλάβουν μαζί με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους το βραβείο – τιμητική πλακέτα για τον σκοπό, που προαναφέραμε. Θα επιθυμούσαμε να ενημερώσετε τη Διευθύντρια του σχολείου για τη συμμετοχή του παιδιού σας στην εθελοντική δράση, ώστε να γνωρίζει τον αριθμό των μαθητών και μαθητριών που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα εκπροσωπήσουν όλα τα παιδιά  θα είναι από τις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του σχολείου μας.
  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.


Η Διευθύντρια του σχολείου

Βασιλική Πασχαλιώρη


Φωτογραφίες από τη δράση του σχολείου μας για τα καπάκια το σχολικό έτος 2017-2018













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...