Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

"Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών" - (Γ΄ Μέρος)


Οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων ολοκλήρωσαν τις κατασκευές των χριστουγεννιάτικων στολιδιών και καρτών του Προγράμματος "12η Ευρωπαϊκή Ανταλλαγή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών". 
Και όλα αυτά για να δημιουργηθεί τόσο στο σχολείο μας όσο και στα άλλα σχολεία που συμμετέχουν το Ευρωπαϊκό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!!!
Όλες οι κατασκευές αλλά και οι χριστουγεννιάτικες κάρτες τυλίχτηκαν, πακεταρίστηκαν σε φακέλους ασφαλείας, που ζωγραφίστηκαν και ετοιμάστηκαν για αναχώρηση μέσω των ΕΛΤΑ.
Η κα Αναστασία Κακριδώνη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός για το Πρόγραμμα, ετοίμασε το βίντεο με τις εργασίες, τις ευχές, τις κάρτες, τα ελληνικά ήθη και έθιμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς των μαθητών και μαθητριών των παραπάνω τάξεων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με ζήλο και πολλή χαρά στο Πρόγραμμα αλλά και στους Γονείς τους που τα ενθάρρυναν για να καταδείξουν στα σχολεία των ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν τον τρόπο που γιορτάζουμε ως Έλληνες και Ελληνίδες τις Άγιες αυτές ημέρες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στην εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κα Αναστασία Κακριδώνη, που είχε τον Γενικό Συντονισμό όλου του Προγράμματος καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, κ.κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο, Ελευθερία Παναγιωτοπούλου και Βασιλική Σμυρνιώτη, που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή του.

ΤΑΞΗ: Δ΄ 


ΤΑΞΗ: Ε΄ 


ΤΑΞΗΣΤ΄ 


ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ...




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...