Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

"O Παραολυμπιονίκης Σύριος πρόσφυγας Ibrahim κοντά μας!"

Με μεγάλη χαρά, τιμή και συγκίνηση η ΣΤ' Δημοτικού υποδέχτηκε τον Σύριο πρόσφυγα και αθλητή Ιbrahim, όπου με τη συνοδεία της κας Πόπης Διονυσοπούλου από την Ύπατη Αρμοστεία (UNHCR) επισκέφτηκε το σχολείο μας. Οι μαθητές και μαθήτριες τον Γενάρη του 2018 συμμετείχαν στον 21ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας για τους Πρόσφυγες της Ύπατης Αρμοστείας με θέμα  "Υπάρχουμε Μαζί" στον οποίο και διακρίθηκαν πανελλαδικά.
Μια από τις ιστορίες που εικονογράφησαν ήταν εκείνη του Ibrahim. Ο ίδιος, αφού τη διάβασε, θέλησε να επισκεφτεί τους μικρούς δημιουργούς, στους οποίους έδωσε πολύτιμα μηνύματα ζωής, απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις και έκλεισε λέγοντας πως "το καλύτερο βραβείο από όλα τα μετάλλια που έχει λάβει, ήταν η ιστορία που δημιούργησαν και του αφιέρωσαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες". Τέλος έπαιξαν μαζί του μπάσκετ και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά για τη Διάκριση και προπαντός για την πολύ όμορφη μέρα μαζί του!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...