Τρίτη 22 Μαΐου 2018

"Επίσκεψη των νηπίων στο σχολείο μας"


Την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, τα νηπιάκια του 3ου Νηπιαγωγείου Δάφνης μαζί με τη Νηπιαγωγό τους, την κα Πολυάννα, επισκέφθηκαν το σχολείο μας για να γνωρίσουν τους χώρους του, αφού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα φοιτήσουν εδώ ως μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης!!!

Αρχικά επισκέφτηκαν τα παιδιά της Α΄ τάξης του σχολείου μας, όπου συζήτησαν μαζί τους και είδαν την τάξη που θα τους φιλοξενήσει την επόμενη σχολική χρονιά.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια γνωριμίας, όπου τα νηπιάκια ζωγράφισαν τον εαυτό τους και εξέφρασαν το συναίσθημα που ένιωθαν από την επίσκεψή τους.
Οι μικροί μας επισκέπτες μας έφεραν ως δώρο τις ζωγραφιές τους με θέμα: "Τι περιμένω τώρα που θα πάω στο Δημοτικό".

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έδωσε ως δώρο καλωσορίσματος ένα πολύχρωμο μολύβι. Ο κος Βαγγέλης, ο Κυλικειάρχης μας, κέρασε τους νέους μικρούς μας φίλους.

Στο τέλος, αφού μας έδωσαν την κάρτα - πρόσκληση για την καλοκαιρινή τους γιορτή κέρασαν τα  παιδιά της Α΄τάξης και αφού έπαιξαν παιχνίδια στην αυλή του σχολείου μάς αποχαιρέτησαν χαρούμενα.

Σας περιμένουμε τον Σεπτέμβρη στο ... μεγάλο σχολείο....

"ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Γιορτή Μητέρας 2023"

Η  γιορτή  της   Μητέρας  γιορτάζεται  κάθε χρόνο  σε  όλο   τον  κόσμο  τη  δεύτερη  ( 2η )  Κυριακή  του Μάη. Με την ευκαιρία της εορτής τ...